Vi hjælper med alle former for boligkøb, herunder køb af parcelhus, ejerlejlighed, sommerhus, forældrekøb, byggegrund, entreprisekontrakt, familiehandel m.v.

Vores bistand omfatter hele processen i forbindelse med boligkøb, herunder gennemgang af og rådgivning om købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tilstandsrapporten, rådgivning om forsikring og finansiering af handlen, udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelser samt ekspedition af tinglysning m.v., ligesom vi igennem hele forløbet har kontakten med ejendomsmægleren, sælgers advokat, banken m.fl. Herudover sørger vi for at påse, at de miljømæssige forhold for ejendommen er i orden, vi gennemgår boligens servitutter og byrder og efterser ejerforeningens vedtægter og regnskaber, så vi sikrer, at alle forhold, der har betydning for dit boligkøb, er i orden.

Vi har mange års erfaring og vi ved præcist, hvad du skal være opmærksom på, når du træffer beslutningen om at købe bolig. Vores rådgivning er grundig og professionel både forud for og undervejs i forløbet, så vi medvirker til, at din bolighandel gennemføres betryggende og rigtigt.

Vi har tilsvarende stor erfaring i at yde bistand ved salg af bolig.
Hvis der er behov for det, hjælper vi også med oprettelse af testamente og samejeoverenskomst.

Du får en fast pris for vores bistand oplyst på forhånd, så du også på det punkt undgår usikkerhed i forbindelse med dit boligkøb.

Du er altid velkommen til at ringe os op eller sende en mail, hvis du ønsker at høre nærmere om vores rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Vores kontaktperson inden for boligkøb er:

Rune Bredtoft